Onderscheidingen & Erkenningen

Babylist's 2017 "Must Have Diaper" 

Iedere ouder heeft favoriete producten voor zijn of haar baby. In 2017 vroeg Babylist.com duizenden kersverse ouders: “Wat zijn de drie belangrijkste babyproducten die voor jou onmisbaar zijn?” De Must Have Diaper award ging naar Bambo Nature.

Loved By Parent's Awards 2018  

Onze Bambo Nature Fragrance-Free Baby Wet Wipes kregen voor het tweede jaar op rij PLATINA van Loved By Parents in de categorie beste milieuvriendelijke babydoekjes!

Daarnaast behaalden we GOUD voor beste babydoekjes voor de gevoelige huid en ZILVER voor de beste wegwerpluier voor pasgeborenen. Bedankt, Loved By Parents!

2017 & 2018 Mumii Awards  

In 2018 deden onze Bambo Nature babyproducten mee bij de Mumii Awards in de categorie Best Baby & Toddler Gear. Bambo Nature Diapers won daarin KEUZE VAN DE CONSUMENT & ZILVER voor de beste milieuvriendelijke wegwerpluier en ZILVER voor milieuvriendelijke babydoekjes.

In 2017 ontvingen we GOUD & KEUZE VAN DE CONSUMENT voor de beste milieuvriendelijke luier; de Bambo Nature Eco-Friendly Baby Wipes werden onderscheiden met GOUD & KEUZE VAN DE CONSUMENT in de categorie milieuvriendelijke babydoekjes. Bedankt, Mumii !

The Ethical Consumer Best Buy Award 

Bambo Nature babyluiers en Bambo Nature Training Pants zijn bekroond met de Ethical Consumer Best Buy award. Deze onderscheiding bevestigt het belang van ethisch verantwoorde producten. Het is een uniek label dat het ethisch handelen van het bedrijf achter het product en de duurzaamheid van het product nauwkeurig beoordeelt. Bedankt, Ethical Consumer!

Gentle Parenting Awards 2017

De Gentle Parenting Awards laten een nieuw geluid horen in de wereld van producten voor baby's en kinderen. Zij richten zich niet op de grote bekende merken in de detailhandel. De jury bestaat uit eigen deskundigen van Gentle Parenting, een beoordelingspanel van ouders en duizenden ouders die de website bezoeken. Bambo Nature babyluiers en Bambo Nature billendoekjes ontvingen de award vanwege de milieuvriendelijke productie in de gehele levenscyclus van deze producten. Bedankt, Gentle Parenting!

Bekroonde billendoekjes

Huidvriendelijk. Milieuvriendelijk.

De bekroonde Bambo Nature billendoekjes zijn veganistisch en bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, alleen natuurlijke en biologisch-plantaardige ingrediënten.

Gecertificeerd volgens de normen van het Nordic Swan Ecolabel en Astma Allergy Nordic - de duurzame en veilige keuze voor jouw baby en het milieu.

Verder lezen